CONTAINERE IBC
PRODUSE

Cum cumpar container ibc 1000 l

Pentru a cumpara containere IBC 1000 litri, societatea Euroworld Impex SRL  pune la dispozitie un portal online care va face cumparaturile mai usoare si simple !

S.C Euroworld Impex SRL pune la dispozitia clientilor o gama larga de bazine transport lichide care mai sunt denumite simplu: containere ibc 1000 litri.

Oferta de pret containere ibc 1000 litri se comunica dupa ce in prealabil am primit o solicitare de pret bazine transport lichide din partea clientului.Aceasta solicitare pentru oferta pret containere ibc 1000 litri trebuie sa contina datele societatii sau a persoanei fizice , adresa de e-mail, numar de bucati solicitat pentru achizitie bazine transport lichide precum  si numar de telefon al persoanei care solicita oferta containere ibc 1000 litri.

S.C Euroworld Impex SRL importa aceste ibc 1000 litri doar la comanda expresa a clientului, comanda minima pentru ibc 1000 litri fiind de 20 bucati.

S.C Euroworld Impex SRL calculeaza oferta de pret pentru aceste bazine transport lichide in functie de volum comanda, pretul fiind comunicat exclusiv dupa primirea unei cereri de oferta pret din partea clientului, cerere care va fi trimisa de catre client exclusiv  prin e-mail.

S.C Euroworld Impex SRL nu comunica prin telefon oferetele de pret pentru ibc 1000 litri, toate ofertele de pret pentru aceste bazine transport lichide se vor comunica exclusiv prin e-mail.

S.C Euroworld Impex SRL va comunica raspunsurile la cererile de oferta container ibc 1000 litri in functie de valoarea contractuala. Prioritate vor avea cererile de oferta ibc 1000 litri  cu valoare contractuala mare, urmand ca urmatoarele cereri sa fie solutionate in ordine descrescatoare valorii contractuale.

S.C Euroworld Impex SRL asigura livrarea acestor ibc 1000 litri atat pe raza Mun. Bucuresti cat si in tara sau in afara tarii, fiind desemnata importator unic in Romania si Moldova ai firmei producatoare de bazine transport lichide din Germania.

Pentru orice alte detalii si intrebari despre bazine transport lichide, va rugam a nu ezita sa ne contactati la adresa de e-mail: containereibc@gmail.com

ATENTIE: Cererile de oferta primite vor fi solutionate in functie de volumul comenzii. Prioritate au cererile en-gros, urmand  ca cererile de oferta en-detail sa fie solutionate in functie de rezolvarea celor en-gros.
Nu raspundem la cereri de oferta care vin din adrese de Yahoo, Gmail decat daca sunt insotite de numele societatii care solicita oferta de pret impreuna cu C.U.I aferent.PRETURILE SUNT CU TITLU INFORMATIV (CALCULATE PENTRU IMPORT EN-GROS EXCLUSIV), SI POT FI MODIFICATE (NEGOCIATE) IN FUNCTIE DE VOLUM COMANDA.

WE SPEAK : ENGLISH,ITALIAN,GERMAN,SPANISH!

Please do not hesitate to contact us for any questions!

 

CONTACT

Nume firma:

S.C EUROWORLD IMPEX SRL


Sediul social:

Loc. Berceni- Jud Ilfov


Date identificare fiscala:

CUI: RO 32100857;J23/2364/2013


Program:

Luni-Vineri intre orele 09.00-17.00.

Telefon mobil:0729149085;

                     0774 610 875

E-mail: containereibc@gmail.com

Web:http://www.containereibc.ro

 

FACEBOOK: www.facebook.com/247260275471444

 

CONTAINERE IBC © 2014