CONTAINERE IBC
PRODUSE

RECIPIENTI STOCARE APA

RECIPIENTI STOCARE APA Fisa Tehnica RECIPIENTI STOCARE APA RECIPIENTI STOCARE APA
Stocarea apei: zonele rurale sau casele care se afla in afara orasului pot depinde de RECIPIENTI STOCARE APA, care sunt alimentate de pompe electrice.

Acesti RECIPIENTI STOCARE APA trebuie sa fie de culoare inchisa daca apa este expusa in lumina soarelui, deoarece razele U.V. incurajeaza cresterea algelor.Cu toate acestea, produsele poliuteranice mai noi sunt rezistente la lumina soarelui.

Durata de timp in care un recipient de stocare apa poate fi eficient depinde de apa: duritate, moliciune, echilibrul PH-ului. Apa poate fi stocata de catre RECIPIENTI STOCARE APA aproape pe termen nelimitat daca este pastrata intr-un loc intunecat. Cu toate acestea, este preferabil sa se roteasca apa la fiecare cateva luni, lasat recipientul sa se usuce, si inlocuit cu o noua incarcatura.

RECIPIENTI STOCARE APA- alte utilizari

In vederea stocarii apei potabile, unii RECIPIENTI STOCARE APA sunt proiectati in special pentru a colecta apa de ploaie, care sunt folositi pentru a furniza apa animalelor de la ferma sau ca rezerva de a preveni incendiile in zonele rurale.

RECIPIENTI STOCARE APA - cerinte

Rezervoarele (RECIPIENTII) de STOCARE APA trebuie sa indeplineasca anumite cerinte pentru a mentine lichidele intr-un mediu lipsit de bacterii.

Este necesara aprobarea FDA pentru RECIPIENTI STOCARE APA, indiferent de constructia lor.

Cele mai mari rezervoare industriale nu trebuie sa fie facute din materiale de tip FDA si USDA, dar trebuie sa adere la standardele DOT,ASTM si Departamentul de Interne SUA.

Pentru alte informatii despre RECIPIENTI STOCARE APA, va rugam sa consultati fisa tehnica RECIPIENTI STOCARE APA!

RECIPIENTI STOCARE APA

CONTACT

Nume firma:

S.C LUCKY STORE SOLUTION SRL


Sediul social:

Loc. Berceni- Jud Ilfov


Date identificare fiscala:

CUI: RO 32100857;J23/2364/2013


Program:

Luni-Vineri intre orele 09.00-17.00.

Telefon mobil 1: 0774 610 875

Telefon mobil 2 0722 377 859

E-mail: containereibc@gmail.com

Web:http://www.containereibc.ro

          https://www.luckystore.ro

 

FACEBOOK: www.facebook.com/247260275471444

 

CONTAINERE IBC © 2014