CONTAINERE IBC
PRODUSE

Despre Noi

Cine suntem noi-S.C Lucky Store Solution SRL:

Suntem o echipa dinamica de specialisti, care isi desfasoara activitatea cu incredere, profesionalism, intelegere si flexibilitate.Compania S.C Lucky Store Solution SRL  a fost infiintata pentru a veni in ajutorul firmelor din ramuri diferite ale industriei si doreste a va aduce in prim-plan diverse containere ibc 1000 litri  necesare in special industriei chimice, transporturi precum si in agricultura.
Din anul 2013 am hotarat ca este un lucru important sa fim prezenti si online, scopul fiind unul cat se poate de simplu: dorim sa fim mai aproape de clientii nostri prin intermediul unui site dedicat precum www.containereibc.ro !  Si, iata-ne, crestem de la an la an impreuna cu toti clientii nostri !

 

Ce ofera S.C Lucky Store Solution SRL?

  Oferim spre vanzare containere ibc 1000 litri  fabricate din materiale diferite, cum ar fi din oțel inoxidabil, aluminiu, oțel moale, aliaje exotice precum si polietilena(HDPE). Aceste tipuri de bazine transport lichide sunt importate din diverse parti ale Europei, precum Germania, Franta si Cehia. Importator exclusiv pentru Romania si Moldova al acestor containere ibc 1000 litri  este societatea S.C Lucky Store Solution SRL.Imaginati-va o intreaga echipa care este dornica sa va asculte parerea si va sta la dispozitie pentru consiliere si alegerea celei mai bune variante de achizitionare containere ibc 1000 litri !

 

De ce sa alegeti  S.C Lucky Store Solution SRL?

Pentru ca avem experienta diverselor proiecte offline si online ce fac dovada valorilor noastre: inovatie, seriozitate, si nu in ultimul rand calitatea germana a reperelor expuse in site spre comercializare.     

Folosindu-ne de talentul,experienta, pasiunea si cunostintele noastre, va vom oferi o experienta de cumparaturi online placuta, astfel incat folosirea unui site precum  www.containereibc.ro sa fie un lucru la fel de simplu ca mersul la cumparaturi - ne spuneti ceea ce doriti si noi va vom indeplini visul, transpunandu-l in realitate.

S.C Lucky Store Solution SRL este unic distribuitor al acestor ibc 1000 litri care sunt fabricate in Germania la standarde de inalta calitate europeana.S.C Lucky Store Solution SRL vine pe aceasta cale in intampinarea nevoilor dumneavoastra de stocare și transport fluide printr-o oferta generoasa de bazine transport lichide denumite pe scurt  ibc 1000 litri.Aceste containere ibc 1000 litri sunt importate de catre S.C Lucky Store Solution SRL fiind fabricate in Germania cu echipamante de cea mai mare calitate și sudori cu o vasta experiență în industrie, de aceea va putem oferi mai multe tipuri de containere ibc 1000 litri conform cerințelor din domeniul aplicatiei dumneavoastră, inclusiv bazine transport lichide periculoase insotite de certificare UN.

Aceste ibc 1000 litri  sunt echipate cu baloane HDPE  de inalta calitate, fabricate in Germania, iar accesoriile acestor bazine transport lichide sunt certificate ISO 9001:2008 .Comanda minima pentru import containere ibc 1000 litri este de 20 bucati, oferta de pret pentru aceste  bazine transport lichide se va trimite exclusiv prin e-mail.

Obiective S.C Lucky Store Solution SRL :

 Prioritatea noastra e sa oferim clientilor containere ibc 1000 litri de inalta calitate germana  si sa construim relatii comerciale puternice, benefice si durabile cu toti clientii care cauta sa achizitioneze bazine transport lichide importate de catre S.C Lucky Store Solution SRL si comercializate online prin portalul www.containereibc.ro !

Pentru cerere de oferta ibc 1000 litri va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: containereibc@gmail.com

Importam exclusiv cantitati en-gros, de la minim 52 bucati containere ibc 1000 litri, nu vindem en-detail rezervoare 1000 litri.

CONTACT

Nume firma:

S.C LUCKY STORE SOLUTION SRL


Sediul social:

Loc. Berceni- Jud Ilfov


Date identificare fiscala:

CUI: RO 32100857;J23/2364/2013


Program:

Luni-Vineri intre orele 09.00-17.00.

Telefon mobil 1: 0774 610 875

Telefon mobil 2 0722 377 859

E-mail: containereibc@gmail.com

Web:http://www.containereibc.ro

          https://www.luckystore.ro

 

FACEBOOK: www.facebook.com/247260275471444

 

CONTAINERE IBC © 2014